Falex Letselschade neemt al uw zorgen uit handen

Falex Letselschade is opgericht door mr. dr. Faro Sobczak.

Hij werkte na het afronden van zijn rechtenstudie meer dan vijf jaar als docent en onderzoeker bij de vakgroep gezondheidsrecht van de Universiteit Maastricht en heeft verschillende publicaties op zijn naam staan in zowel nationale als internationale vaktijdschriften. Hij wordt geregeld benaderd om te spreken op congressen en is lid van verschillende vakverenigingen.

In januari 2013 verwierf hij de academische graad van ‘doctor’ door te promoveren op het gebied van het aansprakelijkheids- en gezondheidsrecht.

Met als drijfveer meer voor de individuele mens te willen betekenen verliet hij de academische wereld om zijn kennis en expertise toe te passen in de dagelijkse praktijk. Dit bracht hem naar Amsterdam, waar hij de beroepsopleiding tot advocaat voltooide en een aantal jaren als letselschadeadvocaat heeft gewerkt bij het toonaangevende kantoor Beer advocaten. Inmiddels is hij als docent verbonden aan respectievelijk de Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool in Sittard.

Met Falex Letselschade biedt Faro Sobczak gespecialiseerde rechtshulp in heel Nederland met een duidelijke persoonlijke benadering. Kleinschaligheid is de kracht van zijn kantoor met als missie: zorgen dat slachtoffers krijgen waar zij recht op hebben!

Falex Letselschade beschikt over een uniek netwerk van medisch specialisten, wetenschappers, arbeidsdeskundigen, casemanagers en rekenkundigen om uw belangen optimaal te behartigen.

Kwaliteit is het kenmerk van onze dienstverlening