Second opinion (gratis)

Het komt steeds vaker voor dat slachtoffers van letselschade twijfelen over de wijze waarop hun zaak wordt behandeld, omdat weinig schot in de zaak zit en de huidige belangenbehartiger bijvoorbeeld slecht bereikbaar is.

Falex Letselschade betreurt deze gang van zaken en raadt u aan spoedig een second opinion te vragen om u gerust te stellen dat de huidige koers de juiste is of om uw zaak nog de juiste richting in te kunnen sturen voordat het te laat is.

Een overstap naar een andere belangenbehartiger is een grote stap. Laat u daarom eerst kosteloos informeren over wat Falex Letselschade voor u zou kunnen betekenen. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij met u de knelpunten in uw zaak en informeren wij u vrijblijvend over de wijze waarop uw zaak bij Falex Letselschade zal worden behandeld.

Naar aanleiding van dit gesprek kunt u besluiten de behandeling van uw zaak verder aan ons over te laten. Met uw toestemming zal in dat geval uw dossier worden opgevraagd bij uw huidige belangenbehartiger.

Neem nu contact met ons voor een gratis second opinion.